Yeni Katil The Crown Geliyor

 

Resmi olmayan kaynaklardan sonra oyunun test sunucusuna eklenen, ardından minik bir Teaser videosuyla karşımıza çıkan yeni katilimiz ve kurbanımız bizlere korku ve heyecan kattı!

Sizinde gördügünüz gibi yeni karakterimiz Palyaço temalı. Hatırlatmakta fayda var oyuna "The Clown" DLC Adıyla oyundaki yerini alıcak.

Peki Yetenekleri Nedir ? Derseniz..

Öncelikle oyuna her yeni katil eklendiğinde otomatik olarak kurbanda ekleniyor ayrıca herbirinin ayrı ayrı perkleride oluyor.

Şimdilik sizlere birşeyler söylemem için daha çok erken çünki beta sunucusunda genelde görünüm ve sesler değişir. Lakin konsepten çıkmayacaklardır. 





Sevgi değer palyaço kardeşimizin bir adet ButterFly (Kelebek) bıçağı var.

Diğer elinde  The Afterpiece Tonic olarak adlandırılmış şişesi mevcut. Bu yeteneğin özelliği :

  • Fırlatıldığı zaman pembe bir duman oluşturur, bu dumanın içinde kalan kurbanlar Yavaşlar Ayrıca istemsiz bir şekilde çığlık atarak Yerlerni Belli Ederler

  •  Kendi kendine şişesini tekrar doldurabilir, bunu yaparken aynı anda yürüyebilir fakat normalden daha yavaş


Oynanış Tarzı Nasıl Olabilir ?

Böyle birşey söylemek için erken ama test sunucusuna göre konuşursam Katil çok hantal ama zehiri çok etkili alana giren oyuncunun nerdeyse kaçması imkansızlaşıyor fakat onu 
tutturmakda ayrı bir marifet gerektiriyor.







The Clown DLC Ortalama Kaç Tl Olur ?

Malesef gelmeden bilemeyeceğimiz bir konu. Tahminimce 21-22 Tl arasında olur.



Evet sizlere yeni çıkacak olan DLC tanıtmak istedim, görünüş ve sesler dediğim gibi değişip güzelleşecektir. Yazımın başlarında bahsettiğim Teaser videosunu hemen alta ekliyorum ve yazımı burda sonlandırıyorum. Daha fazla Dead By Daylight Yazıları için takip etmeyi unutmayın!




Yorum Gönder

0 Yorumlar