27.03.2018 Öğrenilebilir Perkler Tapınak


Herhafta sizinde bildiğiniz gibi dead by daylight Sırlar Tapınağı (shrine of secrets) 4 adet öğretilebilir perk çıkıyor. Bunlardan 2 si katillerin diğer ikisi kurbanların perkleri.

Bu perkleri açarak diğer katil ve kurban karakterlerinizin bloodweb'inde açabilirsiniz.

Resimde gördüğünüz gibi bu haftanın perkleri bunlar. 27.03.2018 - 02.04.2018 tarihleri geçerli olmak üzere tapınaktaki öğretiler bu şekilde:

Decisive Strike;
Bir kereligine mahsus olarak katilin elinden kacma yetenegi kazanirsiniz, yalniz bu perkin calismasi icin katilin takintisi (obsession) olmaniz gerekir, basarili bir sekilde skill check yapildigi taktirde katil belli bir sureligine sersemler ve otomatik olarak kacarsiniz. Eger katilin takintisi degilseniz perkin aktive olmasi icin elinden kaçma cubugunu (wiggle) perkin seviyesine gore %45/40/35'e getirmeniz gerekir. Perkin seviyesi katile verdiği sersemlik süresini arttır. 


Wake Up!;

Perkin seviyesine gore belli bir mesafedeki seviye 3 de ise heryerden kapilari gorebilirsiniz ve kapilari acerken herkes sizin kapiyi acdiginizi gorebilir ayrica perkin seviyesine gore kapilari %5/10/15 daha hizli acarsiniz.




Overcharge;
İçinde ki nefret sana güç veriyor. Jeneratörü bozarak, fazla enerji ile yüklüyorsun. Bu da jeneratörü tamir etmeye gelen ilk survivor a zor skill check veriyor. Bu zor olan (kısa) skill check i kaçırırsan, jeneratörün geri sarmasına sebep oluyor, eğer skill check i kaçırmazsan, jeneratörde herhangi bir ilerleme olmuyor fakat patlamasına engel oluyorsun.



Dying Light;Eğer kafaya taktığın survivor ı öldürmeyi yada kurban etmeyi başarırsan, diğer survivor ların tamir etme, iyileştirme ve sabotaj hızları düşecek. Fakat bunun yanında, kafaya taktığın survivor iyileştirme ve kurtarma aksiyonları için bonus alacak. Her maçta sadece bir kişiyi kafaya takabilirsin. 
"Bu bir insan değil..” –Dr. Sam Loomis

Bu haftanın tapınaktaki perkleri bunlardı. Bir sonraki hafta yeni perkleri paylaşacağız. Sitemizi takip edip güncel bilgileri kaçırmayın. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar