Yeni Çıkacak Katil "The Legion" Eksikeri Nedir ?


Merhabalar,sevgili dostlarım ve takipçilerim. Bu gün sizlere Dead By Daylight'a yeni gelecek katil hakkında görüşlerimi ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim. Öncelile The Legion isimli katilimizi yakından incelemeye fırsatım oldu. Hepinizin bildiği gibi dead by daylight'a bir yama gelmeden hemen önce beta sunucularında test edilir ve kullanıcı yorumları değerlendirilir. The Legion oyuncular tarafından gerçekten çok beğenildi fakat the Legion katil olarak gerçekten çok sönük olarak kaldı. Gelelim bu sönük olmasının nedenlerine:



- Karakterle birlikte gelen 4 adet farklı perkü maalesef oyunu tek başına idare etmekte etkili değil. İllaki başka perklere ihtiyaç duyuyorsunuz. (çıktığı zaman detaylı şekilde perkleri anlatıcam)

-Karakterin normal yürüyüş hızı gerçekten çok düşük fakat özel yeteneği tempolu koşu bu farkı kapatmak için mevcut. Ama karakterin depara kalkıp survivorları bıçaklamasının en büyük sıkıntısı bir survivoru en az 4 kere bıçaklayıp anca yere düşürmesi. Bütün survivorlar kendilerini bu yaradan iyleştirebiliyorlar tıpkı doktorun şok etkisinden çıktığımız gibi. Bu duruma bide katilin özelliğinin kısa sürede bitmesi eklenince gerçekten çok düşük bir katil ortaya çıkıyor.

- Yukarıda bahsettim ama tekrar söylemeliyim. Karakterin özel gücünü kullanmadan survivor yakalamak çok zor. Çünkü çok yavaş.

- Özel yeteneğinin süresi çok çabuk bitiyor fakat buna karşın dolum süresi çok uzun.


Şimdi ise sizlere hoşlandığım özelliklerinden bahsetmek istiyorum:


+ Perkleri özelliklede dolapları daha hızlı açmasını sağlayan perkü "Hunteress" için çok yararlı.

+ Özel yeteneği açıkıkken palet ve pencerelerden atlaması, geçebilmesi çok güzel ve yaratıcı olmuş. Gerçekten çok hoşuma gitti.

+ Karakterin 2 tane maske seçeneği mevvut bu sayede isteyen kadın isteyen erkek olarak oynayabiliyor. Sadece takmanız veya değiştirmeniz yeterli. [Burada değinmem gerken bir nokta var. Bu mekanik pek hoşuma gitmedi, belkide farklı olduğundan olabilir.

Arkadaşlar gerek şahsi görüşüm gerekse takip ettiğim kaynaklardan bu karakterin tekrardan elden geçeceği ve güçlendirileceği yönünde. Ayrıca hala beta aşamasında olduğu için perkleri değişebilir. 

Yorum Gönder

1 Yorumlar