Katil The Legion Türkçe Anlatım Dead By Daylight








Merhabalar, bildiğiniz üzere yeni katilimiz oyunumuza geldi ve artık herkes tarafından kullanılabilir halde. O halde hemen incelememize geçelim.



İsim: Frank Morrison/Julie/Susie/Joey
Cinsiyet: Kadın/Erkek
Uyruk: Kanada
Gücü: Feral Frenzy
Silah: Hunting Knife(Av Bıçağı)
Hız: 110 % | 4.4 m/s
Alt. Hız: 132 % | 5.28 m/s (Frenzy)
Terör Alanı: 24/32 metres
DLC:Darkness Among Us
Seslendirmen:Marie-Michelle Do (Kadın) - Erkek Sesi Bilinmiyor


Hikayesi: Frank Morrison on dokuz yaşındaydı ve gösterecek çok az şeyi vardı. Hakemleri standlara sokmak için basketbol takımından atıldıktan sonra okula gitmeyi bıraktı. Yine de Frank, çaresiz çocukluğuna rağmen bir odayı aydınlatabilecek potansiyel bir adamdı. Altı yaşındayken, koruyucu evlere başlamak için Calgary'den alındı. Kaç kez dışarı çıktığı, sinir krizi geçirdiği ve kavga ettikleri önemli değil, onu yeni, yabancı evlere taşımaya devam ediyorlardı. Son hamlesi, son bakıcı babası Clive Andrews'un onu evlat edinme merkezinden almasından üç yıl önceydi. Ormond'daki küçük bir bungalova ulaşmadan önce yedi saat boyunca yoldaydılar.Birlikte geçirecekleri en uzun zaman olurdu. Clive, Family Services'den barda içki içmek için ticaretle uğraşmıyordu.

Ormond küçük, bayat bir yerdi; gri kışların yılın çoğu için sürdüğü altı bin kişilik uzak bir kasaba. Frank başka bir evlatlık ailesine girebilmek için elinden geleni yaptı, ancak Julie'nin dikkatini çekerken fikrini değiştirdi, güzel bir kız olan, Ormond'daki bir hayattan daha iyi hakettiğine inanan güzel bir kızdı. Bilet çıkart. Frank, ondan herkesin kendisinden daha küçük olduğu ve hoşlandığı etkilendiği partilere katıldı. Gösteriş yapmaktan hoşlanan itici Joey ve Julie'nin en iyi arkadaşı olan utangaç, saf Susie ile tanıştı.


Ormond Dağı'ndaki terk edilmiş bir kulübede takılırlardı. Beraber geçirdikleri zamanlar, küçük, önemsiz günlük yaşamlarının sıkıcı uygunluğundan mükemmel bir mola oldu. Frank, deneyim eksikliğini güçlü bir şeye dönüştürmek için bir fırsat olarak gördü. Sınırlarını sınayarak sefahat ve öfke geceleri sıraladı. Zorbalık, vandalizm ve hırsızlık esasen hafta sonu planlarıydı. İstediği her şeyi yapacakları bir noktaya geldi. Maskelerini taktıklarında hiçbir şey yasak değildi. Bir akşam Frank, Joey'i, kendisini yakın zamanda kovdu. Bina kapandıktan sonra boş kalması gerektiğinden içeriye kolayca girdiler. Fakat hala orada olan bir temizlikçi, yaklaşır varmaz Julie'yi yakaladı. Boğulan çığlıklarını duyan Frank, karanlık bir dürtü aldı. Yardımına koştu, elinde bıçak kullandı ve tereddüt etmeden bıçağı temizleyicinin arkasına yerleştirdi.

Grup Frank'e şokta bakarken, işi bitirmelerini emretti. Joey çenesini sıktı, bıçağı tuttu ve kanayan adamı kaburgaların üzerine bıçakladı. Susie yapmak istemedi. Frank ona bağırdı; başlattıklarını bitirmek zorunda kaldılar. Julie gözlerini kapattı ve bıçağı adamın göğsüne kaydırdı. Islak bıçağı Susie'ye verdi: hepsi artık bu işte beraberdi. Susie titreyen ellerine tuttu ve bıçağı adamın boğazına derinlemesine sokarken, Julie'ye inançsızlıkla baktı. Frank hızlı hareket etmelerini söyledi; kanı yerden kaldırdılar, vücudu Joey'in arabasının bagajına koydular ve Ormond Dağı'na sürdüler.


Dört kişi, Frank ormanda dolaşırken bir şey bulduğunda cesedi atmak için çamurlu karda kazı yapıyorlardı. Bıçağını kaptı ve kontrol etmek için gruptan ayrıldı. Sis, Frank'in etrafında kalınlaştı ve o kadar yoğunlaştı ki, yakında daha fazla önünü göremedi. Adımlarını geri çekti ve uğursuz bir ize rastladı. Karanlığın adı verilen sanki ürkütücü yolu izledi. Julie, Susie ve Joey kazmayı bitirdiler ama Frank görünecek bir yer değildi. Julie çamurlu ayak izlerini karda gördü ve üçü izi takip etti, bu da onları ormana daha da derinleştirdi. Julie, Susie ve Joey o gece eve geri dönmediğinde, ebeveynleri Frank ile kaçtıklarını düşündü. Her aile farklı bir teoriyle geldi. Ancak şehirdeki ruh hali, Ormond Dağı'ndaki terkedilmiş bir köşkü tarafından bir ceset bulunduğunda değişmiştir.


The Legion Türkçe Perkleri Ve Açıklamaları:

(Resim Alıntı




Bu yazı https://deadbydaylightturkce.blogspot.com sitesine yazılmıştır. 

Yorum Gönder

4 Yorumlar