Dead By Daylight 2.0.0 Yaması Yenilikler Türkçe


Öncelikle Dead By Daylight güncellenmesinden sonra değişen yenilikleri sizlere türkçe olarak resmi kaynaktan aktarıyorum, oyuna gelen bu güncelleme ile birbirinden faydalı ve hoş içerikler eklenmiş. Daha fazla uzatmadan 2.0.0 " Curtain Call " Yaması ;






YENİ ÖZELLİK: Öğretici
Bu sürümde, yeni oyunculara oyunun temel mekaniğine giriş yapmak üzere tasarlanmış iki öğretici seviye (Survivor ve Killer için bir tane) ekledik. Oyuncunun, oyunu etkili bir şekilde oynamak için gerekli olan bazı becerileri, ancak güvenli, düşük basınçlı bir ortamda öğrenmesini sağlayan kısa, doğrusal deneyimlerdir. Öğretici seviyelerinin her birini tamamlamak, bir Bloodweb'in ilk birkaç düğümünü satın almak ve potansiyel olarak bir veya iki seviye kazanmak için gerekli araçları sağlayacak bir dizi Bloodpoints verecektir. Bloodpoints sadece eğitim seviyeleri tamamlandığında ilk kez verilecektir, ancak oyuncular deneyimini tekrar etmek için herhangi bir zamanda geri dönebilirler.Lütfen, eğiticilerin, kendilerine ya da katil güçlerine bir giriş sağlamadığını unutmayın. Bu nüansları daha derin bir şekilde öğrenmek için yeni oyuncuların canlı maçlar oynamaları teşvik edilir.


GÜNCEL ÖZELLİK: AmblemlerBazı oyuncuların yeni Amblem sistemini ayarlamayı zor bulduğunu biliyoruz. Bunu akılda tutarak, daha kolay ulaşılabilmeleri için birkaç zorlu amblemin gereksinimlerine çeşitli ayarlamalar yaptık ve sonuçları elde ettiğimiz sonuçlara yaklaştırdık.Amblem ilerleyişini yakından takip edeceğiz ve önümüzdeki birkaç sürümde, Amblem sonuçlarıyla ilgili netlik ve geribildirime yardımcı olmak için sisteme yeni eklemeler ekleyeceğiz.


YENİ ÖZELLİK: Oyuncu SeviyesiBu sürüm için, oyunu oynamanız için harcadığınız süreyi temsil eden bir Oyuncu Seviyesi uyguladık. Oyun oynamak belirli sayıda Tecrübe Puanı (XP) verir ve XP oyuncu seviyenizi artırmaya katkıda bulunur.


XP ile kazanılır:Bir maçta oynanan süreBir maçın sonunda en yüksek Amblem kalitesiGünün ilk maçı için bonus (hem Killer hem de Survivor için)Oyuncu Seviye 100'ü geçtiğinizde, 1 Adanmışlık Seviyesi kazanacaksınız ve tüm Oyuncu Seviyesi ilerlemeniz 1'e sıfırlanacak - XP gereksinimleri ve Yanardöner Shard ödülleri de olduğu gibi. Her bir Bağlılık seviyesi kazanılan 100 Oyuncu Seviyesini temsil eder.


GÜNCELLEME ÖZELLİĞİ: Yanardöner KırıklarYanardöner Kırıklar elde etme şeklinizi ve onlarla neler yapabileceğinizi değiştirdik. Kazanılan her bir Oyuncu Seviyesi (yukarıya bakın), oyun içi mağazada özelleştirme öğelerini, karakterleri veya çay içilebilen avantajları satın alabilmeniz için belirli miktarda Yanardöner Parçayı ödüllendirecektir.


YENİ CURRENCY: Auric CellsAuric Cells, ilk parti platformlarından satın alabileceğiniz yeni para birimidir. Tüm karakterlerin kilidini açmak için (lisanslı ve lisanssız) ve derilerin kilidini açmak için kullanılacaktır.Daha fazla değer sunan daha yüksek değer paketleri ile Haziran ayında 5 paket (5 $ USD için 500, 10 USD için 1100, 20 USD için 2250, 35 USD için 4025 ve 50 USD için 6000) olmak üzere 5 paket bulunmaktadır.


NOT: DLC'ler hala bir seçenek ve aynı fiyat için olacaktır. Katil, hayatta kalanlar ve özel bir cilde sahip olacaksınız - bunların hepsi, Auric Cells ile her bir bileşenin satın alınmasıyla karşılaştırıldığında, indirimli bir fiyata


GÜNCEL ÖZELLİK: Sırlar TapınağıTüm platformlarda aynı anda ayarlanabilen Teachable ikramiyelerinin fiyatlarının yeniden ayarlanabilmesi için yeni yamanın piyasaya sürülmesiyle Sırlar Şeridi devre dışı bırakılacak. Konsol kullanıcıları, yeni içeriklere ve yeni Teachable satış fiyatlarına da eriştikten sonra, Tapınak normal olarak devam edecektir.


Fiyatlar aşağıdaki gibidir:Yeni Perks: 2700 Yanardöner Parçacıklar (önceden 750)Eski Perks: 2000 Yanardöner Parçacıklar (önceden 550)Kazanılan Kan Puanlarının miktarı da Yanardöner Kırpma Maliyetlerindeki değişime uyacak şekilde ayarlanmıştır.
Yeni Perks: 200.000 Bloodpoints (daha önce 250.000)
Eski Perks: 150.000 Bloodpoints (daha önce 200.000)Sırlar Mabedi dükkana taşındı.Yanardöner Parçacıklar bonus giriş31 Temmuz'a kadar 2.0.0 güncellemesinden başlayarak oyuna giriş yapan oyuncular bir kez 1800 Yanardöner Parçacıklar bonusunu ödüllendirecek!

Yeniliklerden haberdar olmak için sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yorum Gönder

0 Yorumlar