Katil Pig Oynanış Tarzı Ve Rehber

Merhabalar sizlere yeni gelen DLC ile dead by daylight katiller zincirine katılan "PİG" karakterinin özelliklerini ve hikayesini türkçe anlatmıştım. İsterseniz anlattığım konuya şurdan bakabilirsiniz.

Bu yazımda tamamen kendi deneyimlerimi ve kendi gözlemlerimi kullanarak oyunlarda Pig oynayan kişilerin yaptığı hataları ve en mantıklı oynanış sitilini size anlatmak istedim.

Şimdi bu hataları size madde madde sıralıyorum .

1. Yakaladığınız Kurbana "Jigsaw's Baptism" Uygulamayı Unutmayın!

Sanırım oynarken en çok rasladığım hatalardan biri. Bu yetenek karakterin en güçlü yeteneği sayılabilir. Lütfen bu karakterin bu özelliğini kullanın. Böylelikle oyundaki potansiyel gücünüzü arttırmış olursunuz.




2. Kancada Nöbet Tutmayın !

İlk numarada dediğim gibi survivorlara tabiri caiz ise "tasmalarını" taktıktan sonra onları kancan kurtulmalarını önemsemeyin. Ne kadar kurtulursa kurtulsunlar 3 hakları var.

Oyunda bir survivor astığınızda gizli modunuza geçip o sırada bu zamandan istifade eden jeneratör yapanları avlayıp yere düşürün.

Eğer böyle yaparsanız kazanma oranınız %60 artacaktır. Çünkü onlar sizden sayıca üstün olsalarda onlarda sizin ilk astığınız yada kancaya asılan kişilerle oyalanacağınızı biliyorlar. Tam tersini yapar ve "1 kancada 2 kuş vurursanız" oyun sizde demektir.

3. Kancadan Kurtulan Anahtar Arıyordur!

Eğer kancanızdan kurtulan kişiyi bulamadıysanız ve kendisini iğleştirdiyse kısa bir süre anahtar cihazlarında dolanın. Sanki oraları kontrol etmiş gibi yapın.

Ardından gizli moda girin ve avınızın hangi anahtar cihazını denediğini bulun.


4. Yakalayamıyorsanız O Zaman Kovalayın!

Yere düşürmenize gerek yok sadece yaralayın ve koyun güder gibi peşimden koşturun. Bırakın bomba sizin yerinize işinizi yapsın. Nereye kadar kaçabilecek ? :)




5. Gizleniyorsunuz Görünmez Olmuyorsunuz!

Şöyle bir yanlış durum oluşmuş gizli moddayken " uzaktan kumandalı araba " gibi oynamayın. Kalp ritimleri ile uyarı vermiyor olabilirsiniz ama survivorları" tehlike sinyali " veren perklerinin olduğunu unutmayın.

Bu perklere sahip kişiler siz gelene kadar ortalıktan toz olmuşlardır bile.

6. İlk Başlarda Birini Bulmaya Çabalayın!

Oyuna girdiğinizde sol-sağ birini seçin ve birni iş başında yakalayıp cezalandırın. Bu oyunda bir katilin avantajını yükseltir.

Sizlere bu yazımda Pig (Amanda Young) Karakteriyle yapılan çok raslanan hataları paylaştım. Elimden geldiğince yazı yazmaya özen göstermekteyim eğer beğendiyseniz veya fikrinizi belirtmek isterseniz yorum yapabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim.

Yorum Gönder

1 Yorumlar