Katil PİG Türkçe Hikaye Ve Yetenekleri

 Evet herkesin " Merakla " beklediği yeni katil oyuna " The Saw Chapter " DLC si ile geldi. Şimdi sizlere Dead By Daylight Pig (Amanda Young) katilin özelliklerini,kendi görüşümü ve yeteneklerini bu yazımda sizlere türkçe olarak anlatacağım.

Dilerseniz sizlere DLC gelmeden önce insanların fikirleri ve tahminlerini anlatmak isterim. 24.01.2018 tarihinde oyuna gelen bu DLC kimseyi şaşırtmadı. Çünkü bundan 2-3 hafta öncesinde DBD komünitesi,forumlar,reddit.. v.s bu tarz yerlerde dedikodular ve tartışmalar başlamıştı. 

Aradan fazla zaman geçmeden dedikodular şu yöndeydi: Yeni katil karakteri için en çok konuşulan yetenekleri ve özellikleriydi (Cadı,büyücü) tarzı bi katil geleceği konuşuldu. 

Tabi bu tartışmalara birinin ortaya attığı bu resimde katıldı:



Bu resimle birlikte yeni gelen katilin soldaki "The Funeral" ismiyle isimli karakter olduğu ortaya koyuldu, her ne kadar olsada buda bir tahmindi. Çünkü resim fanart çalışmasıydı ve bunun olma ihtimali çok düşüktü.

Her ne kadar olsada bütün herkes heycanlı ve yeni katille gelecek olan perkleri,yeni haritayı ve yeni gelecek survivor ( erkek olacağı konuşuluyordu ) muhabbet bu konulara varınca tabiki herkesin diğer merak ettikleri perklerdi ( yetenek ). 

Bu konuda forumlarda "kanca" ile tetiklenen bir perk geleceği söylentileri vardı. Söylentilerin bir kısmı doğru lakin oyuna girip inceleyenleri büyük bir hüsran karşıladı. 

Bunun sebebi ise herkesin zamanla çok büyük beklentiler oluşturması ve olayı çok abartmasıydı. Bence bazı yanları dışında gayet güzel bir DLC, her neyse fazla uzatmadan hemen tanıtıma geçelim.

Buraya kadar sizlere teorileri ve fikirleri anlattım. 

Şimdi sıra yeni katil olan"The Pig (Amanda Young) " Anlatmaya geldi.



İsmi : Amanda Young
Cinsiyet : Bayan
Kökeni : Amerikan
Haritası : Gideon Meat Plant(Gideon Et Tesisi)
Güç : Jigsaw's Baptism(Jigsaw Vaftiz)
Silahı : Hidden Blade(Gizli Bıçak)
Hızı : 115 % | 4.6 m/s
DLC : The Saw Chapter

"İlk başta bunun, önümde yerinde uyudu bir domuz olduğuna inandım. Her nasılsa eski hayatımın banalitelerini atlatan ve unutulan ve unutulan yere son vermeyi başaran bir hayvan. Ama o zaman, cırtlaktan durmaya, cansız gözlerim kişime çakılarak yükseldi. Koştum, çünkü acımasızca yapmayı öğrendim. Merakım birkaç adım sonra kaçışımı durdurdu ve bir dolabın içine saklandım. Domuz yırtıcı gibi hareket etti - ve gördüm: süs olarak bir domuz başını giyen bir insan vücudu. Kabine tarafından yürüdü ve burnu benden sadece birkaç santim ötedeydi. Nefesimi tuttum, özgürlük için ağrıyordum. Ani bir ses domuzun dikkatini çekti ve uzaklaştı. Ama bana son bir bakış atmadan, sanki bana ikinci bir şans verildiğini bildirmek ister gibi. Üçüncü almayacağım"

Şimdi sizlere "Pig" (Domuz) Katili İle Oyuna Gelen 3 Adet 

Perk'ü Türkçe Olarak Bir Resimde Birleştirdim. Daha Kolay 

Anlaşılması İçin. Şimdi Resmi İnceleyelim :





Resim Açılmaz İse Pig'in Perklerini Türkçe Olarak Yazıma Ekledim :

Hangman's Trick (Hangman'ın Hüneri) : Sabotaj veya ölüm ile tahrib edilen kancalar 30 saniye içinde tekrar onarılır. Birisi kancaları sabotaj etmeye başlarsa bir bildirim alırsınız.

Surveillance (Gözetim) : Birinin aura okuma kabiliyetinde potansiyelin kilidi açar. Son 1 regresan jeneratörün / 2 gerileyen jeneratörün / 3 gerileyen jeneratörün aura sı 16 saniye boyunca size beyaz olarak gösterilir.

Make Your Choice(Seçimini Yap) : Bir survivor kancada asılı durumda iken, biri onu kurtarmaya çalışıyorsa ve katille  aralarında 38/40/48 (perkin seviyesine bağlı olarak) metre varsa kurtaran kişinin karşısına Sikill Check çıkar. Başarısız olursa hasar görür ve yaralanır.




+ Bu perklerin hangi seviyede diğer katillerinizede öğretebileceğiniz seviyeleri :
        
  " Karakterinizin seviyesini yükseltmeniz gerekir "


Hangman's Trick (Hangman'ın Hüneri) : 30 seviyede diğer karakterlere öğretilebilir.

Surveillance (Gözetim) : 35 seviyede diğer karakterlere öğretilebilir.

Make Your Choice(Seçimini Yap) : 40 seviyede diğer karakterlere öğretilebilir


    Karakterin özelliklerini, yeteneklerini, ve perklerini sizlere yukarda Türkçe olarak anlattım. Şimdi diğer bir kısım olan Oynanış Tarzı ' nı ve oyun içi silahını nasıl kullanılacağını, nasıl bir oynanış sitili üzerinde gitmeniz gerektiğini göstereceğim.




    Katilimizin iki silahı var, bunun ilki "Hidden Blade" yukarıda yazılarda görmüş olucaksınız ki katilimiz bıcağını saklama özelliğine sahip. Bu sanki form değiştirmek gibi bir durum.

    Bıcağınızı sakladığınızda çömeliyor ve ekranınız yere yaklaşıyor. Bu saklanma formunda survivorlar sizin yakında olduğunuzu duyamıyorlar yani kalp atışı hissetmiyorlar.

    Lakin bu gizlenme durumundan çıkana kadar herhangi bir saldırı yapamıyorsunuz. Ayrıca hızınızda düşüyor. 

    Bıcağınızı tekrar çıkarmak istediğinızde bir süre bekliyor ani ve uzun bir sıçramayla rakibinize atlıyorsunuz.

    Şunu söylemeliyim gerçekten uzun bir atlayış, kurbanla göz göze gelip atlamaya hazırlandığında ne yaparsa yapsın sizin menzilinizden çıkamıyor. Saldırı kaçınılmaz oluyor.



    Şimdi gelelim diğer yeteneği olan "Jigsaw's Baptism" yeneğine. Öncelikle bu yetenek oyuna farklı bir oynanış tarzı katıyor. Ortalık farklı ve kafa karıştırıcı bilgilerle dolu. Ben sizlere kısa ve açıklayıcı olarak bu yeteneği anlatmaya çalışacağım.

    Öncelikle bu yeteneği "Yere Düşmüş" survivorlara uyguluyoruz. Kafalarına bomba bağlı bir tasma tarzı bir alet.

    Bu alet kurbanın kafasında ise : 

    1. Kafasındaki aleti ancak haritada bulunan cihazlarda çıkarabilir ama her cihaz kafasındaki bombayı çıkartmıyor. 
    Bunun için doğru cihazı bulmalı. 

    2. Kafasındakini çıkarmadan kapıdan çıkmayı denerse anında ölür.

    3. Yaralıyken bomba süresi aktif olur. Eğer süre dolana kadar iyleşmezse bomba patlar ve ölür.

    Şimdi sıra Pig ( Amanda Young ) Türkçe 

    Olarak Hikayesini Ve Orjinal Videosunuda 

    Paylaşmak İsterim :


    Daha iyi Jigsaw olarak bilinen Kramer, oğlunun Çin Zodyakı'nın Domuz Yılı'nda doğmasını planladı ve doğurganlığı ve yeniden doğuşu temsil etmesini istedi; kendisi ve eşi için yeni bir başlangıç ​​ve oğlu için çekici bir hayatın başlaması. Ancak bir plancının karısının kliniğine girdiği gece skorlamayı umarak bu plan paramparça oldu.
    Bu olay doğmamış oğlunun ölümüyle sonuçlanınca, John sonunda bağımlıyı yakaladı ve ilk test konusunu oluşturdu ve Domuz sonsuza kadar değiştirildi. John'un içten çürüyen hastalığın bir göstergesi oldu; yaşamımızın çenelerinden kavranmasıyla kendimizi eylemlerimizle yükseltmediğimiz takdirde sadece et olduğumuzu hatırlatıyordu. Domuz, Jigsaw'un ajanı olarak, denekleri test ettiren bir gemi haline geldi. Zafer kazananların bir kısmı için Domuz Jigsaw'un çıraklar, hatta öğrencileri gibi yeni hayatlarına yeniden hayat verebilirdi.
    Hem kendisi hem de çevresindekiler için bir zarar katalogu olan Amanda Young, sorunlu bir ruha karşı böyle davrandı. Jigsaw'un testi ile yüzleşti ve değiştiğinde değişti. Hayatına karar vermek bir şey değmez, Jigsaw'un sebebine adamış, kanser onu tüketince devralıyordu.
    Ancak, John'a daha fazla bağımlı hale geldi; yakın gelecekte yaşadığı acı, test konularının kendilerini kurtarma yeteneğine sahip olmadığı, oyunların potasında yeniden doğduğu düşüncesiyle birleştirildi.
    Bunu görünce, John başka bir oyunla, kendini kurtarmanın bir başka şansı sundu, ancak Amanda öfkesini ve kıskançlığını onun eylemlerine hükmetmesine izin verdi. Testi başarısız oldu ve sonucunda kurşun sıktı.
    Karanlık zemin üzerinde kanayan karanlık Amanda'nın görüntüsünü çıtırtılı bir odun gibi bir ses eşliğinde soktu. Sonra bir ormandaydı, bir kez daha domuzun gözünden dünyayı izliyordu. Ağaçlar onu kuşattı, dalları her taraftan tırnakladı. Panik dalgaları onun üzerine yıkandı ve nefeslerini maskenin içinde yankılandığını duydu.
    Lanetlenmiş olsaydı, burada kalsa günlerini burada geçirmek için lanetli miydi? Veya belki başka bir test bu muydu? Belki de hiç başarısız olmamıştı. John her zaman her insanın bir adım önünde düşündü, her ihtimal için planlandı ve mutlaka ona vazgeçmeyeceğini söyledi.
    Jigsaw gitti, ancak onu bir başkasına devretmiş olabilir. Tekrar Domuz olacağı bir varlık.
    Eninde sonunda, yaptığı seçimlerde doğru olduğunu gördü. Oyun zamanı sona erdi. Hiçbir kimse için kurtuluş şansı yoktu. Etti ve etin ölmesi gerekiyordu.



    Evet buraya kadar elimden gelen şekilde size karakteri anlatmaya ve bildiklerimi aktarmaya çalıştım.

    Burdaki yazı tamamen benim kendi emeğim, yabancı sitelerdeki çevirim ve fikirlerimdir. Bazı resimler internet ortamından alındığı gibi kendime ait resimlerde mevcuttur. Başka site veya sosyal medya tarzı yerlerde yazının içeriği kopyalanıp paylaşılamaz.

    Son olarak meraklı arkadaşlar için "Pig" 'in Prestij evrelerindeki eşyaların resimlerinide ekleyip bu yazıyı sonlandırıyorum. Sitemde elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak istiyorum.



    Herhangi bir soru,düşünce veya yazıda eksik,hatalı bulduğunuz yerleri " yorum yaparak " belirtirseniz çok sevinirim. Herkese iyi oyunlar dilerim.

    Yorum Gönder

    0 Yorumlar