DBD-Kavurucu Yaz BARBEKÜ - Sıcaklığa Hazırlanın!


Merhabalar, yaz döneminin gelmesiyle indirimlerle oyuna geldi bunun sonucunda kendine yeni oyuncular çeken dead by daylight yeniliklere ve etkinliklere gerçekten önem vermeye başladı. 

Ağustosun 07-21 .2018 tarihleri arasında olan "Barbekü" temalı etkinlik bizlere ücretsiz sikin sahibi olma şansı veriyor.


Kate ve Hillbilly kostümleri sahip olmamıza yarayan bu etkinliği gelin hep beraber inceleyelim!


Menüde cızırtılı et ve kan kıvrım kokteylleri ile tam gövdeli bir yemek için gelecek hafta bize katılın.

Scorching Summer BBQ etkinliğimizde özel jeneratörler ve kancalara erişim elde edersiniz. Donmuş Kokteyl makinelerini tamir etmek, Frosty Margaritas'ı kazanır ve Grill kancalarındaki yaralananlar size Survivor Chops verecektir. Haritaya daha fazla Frozen Frozen kokteyl makinesi ve Grill kancaları üretmek için Bloodweb'de barbekü davetini yakmalısınız.

SCORCHING YUM BARBEKÜ - ETKİN HEDEF
Kavurucu Yaz Barbekü özelleştirme ödüllerinin kilidini açmak için mümkün olduğu kadar çok Frosty Margaritas & Survivor Chops toplayın: Hillbilly's "Pro-Pain" çekiç ve Kate'nin "Free Songbird" kayma elbise.

Her deneme, iki Frozen Kokteyl makinesi ve 2 Grill kanca ile başlar
Olayı daha fazla dondurulmuş kokteyl makineleri veya ızgara kancaları yapmak için, bir barbekü davetiyesi kazanın Bloodweb'de teklif edin ve bir denemede yakmak
Sunulan her Barbekü daveti, 1 Dondurulmuş Kokteyl makinesi ve 1 Grill kancası üretecek
Bir Katil olarak, 1 Survivor Chop kazanmak için ilk kez bir Grill kancası üzerinde Survivor çengel
Bir Survivor olarak, tüm Survivors 1 Frosty Margarita vermek için Donmuş Kokteyl makinesinde tam onarım
Barbekü daveti teklifi yaptıysanız, yukarıdaki şartlar yerine getirildiğinde bonus Kan Puanlarını da alacaksınız.
Frosty Margaritas hedefinize ulaştığınızda, Kate'in "Free Songbird" kayma elbisesinin kilidini açacaksınız.
Survivor pirzola hedefinize ulaştığında, Hillbilly'nin "Pro-Pain" çekiçini açacaksınız.
Halka açık maçlarda sadece Frosty Margaritas ve Survivor Chops kazanabilirsiniz
Kişisel hedefleriniz bitti mi? Barbekü daveti oynamaya devam edin Oyun arkadaşlarınızın kişisel hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için Teklifler ve aynı vesileyle daha fazla Kan Puanı kazanın! Barbekü davetiyesi, sadece Kavurucu Yaz barbeküsü sırasında oynanabilir.

Özet : Kısaca yeni etkinlik çercevesinde bizden istenilen görevleri yerine getiriyoruz bunun sayesinde fazladan blood points ve kostüm kazanıyoruz (şuanlık sadece Kate Ve Hillbilly kostümü) yani bir önceki etkinliklere çok benzeyen bir etkinlik daha, oyunun niye hala her etkinlikte "Kate" bişiler vermesini anlamış değilim ama sıkıntıda değil..!

Yorum Gönder

1 Yorumlar