Dead By Daylight 2. Yıl Dönümü Mesajı Türkçe


Günışığından Ölü 3. Yıl için sizi çok heyecanlandırdık. Şimdiye kadar heyecan verici bir yolculuk oldu ve daha önce de söylediğimiz gibi, bu sadece bir başlangıç. Bu yeni dönemi başlatmak için en büyük güncellememizi yayınladık: Dead By Daylight 2.0. Kutlamak için daha fazla aktivitemiz var, dolayısıyla resmi forumlarımıza kayıt olmak için kayıt olun.

Gün Işığından Ölü, bizimki kadar sizinki haline geldi. Bu önemli güncelleme, yeni yüksek kaliteli içerikler sunarken oyunumuzu geliştirmeye devam eden yeni taahhüdümüzü gösteriyor. Yardımınız ile bu trendin doğru kalmasını sağlayacağız. Sadece birkaç hafta önce, herkese Kamu Test Yapımıza katılarak geliştirmemize katılmaları için davet ettik. Bu güçlü işbirliği, gelecekte sizi dahil etmek istediğimiz birçok yoldan biridir!







Geçtiğimiz Mart ayında yol haritamızda da görüldüğü gibi, bu yıl yeni gelişmeler, özellikler ve zenginlerle dolu olacak. Kate Denson ve Palyaço'nun serbest bırakılması yeni oyun unsurlarını ortaya çıkarır ve dünyamızın deneyimini derinleştirir. Hikayemiz gelişmeye devam ederken, paylaşacak daha çok hikayemiz var.

Ve bu bizim için özel bir an. Buradayız, oyunumuzu başlattıktan iki yıl sonra, her zamankinden daha fazla ayrıldık. Tutkunuz bu dönüm noktasına ulaşmamıza izin verdi, bu yüzden çok teşekkür ederim.




Yorum Gönder

0 Yorumlar